Ansatte

VÅRE ANSATTEOppland Revisjon & Rådgivning teller i dag seks ansatte, alle med solid erfaring fra og sterke kvalifikasjoner innen våre fagfelt.


I tilleggtil vår faglige kompetanse, har vi underveis i vår utvikling bevisst tilegnet oss kunnskap og nettverk innefor de bransjene kundene våre tilhører. Vårt mål er å fungere som din partner i utviklingen av din bedrift. Og skal vi være din foretrukne samarbeidspartner, må vi forstå det du brenner for!


Vi har troen på at dette gjør oss som  tilbyder av tjenester stabile og høyt kvalifiserte. Vi er passe store, og setter kvalitet fremfor kvantitet. Slik har vi alltid til deg og din bedrift, med fleksible, skreddersydde løsninger slik du ønsker.


Ta en titt på presentasjonen under, og ta gjerne kontakt hvis du ønsker mer informasjon om hva vi kan tilby deg og din virksomhet.

Roar


Statsautorisert revisor, daglig leder

Roar Rudiløkken ble ansatt i 2011, og gikk inn som partner i selskapet samme år. Han er statsautorisert revisor, og har lang fartstid i faget, blant annet fra store, nasjonale revisjonsfirmaer.

Send epost

Anette Solberg har lang og god erfaring fra både revisor- og regnskapsbransjen. Hun er statsautorisert revisor og partener og medeier i selskapet. 

Send epost

Anette


Statsautorisert revisor

Bjarne


Revisor

Bjarne Rønningen kom til oss i 1994, og hadde da med seg 11 års bred erfaring fra revisorbransjen. Bjarne er utdannet diplomøkonom.

Send epost

Eline


Revisor

Eline Holen har vært ansatt hos oss siden 1991, og er utdannet diplomøkonom.

Send epost

Vibeke


Statsautorisert revisor

Vibeke Wålen Østerhaug har erfaring fra kommunal revisjon, og kom til oss i 2007. Hun er utdannet diplomøkonom, samt revisor,

og er i tillegg autorisert regnskapsfører.

Send epost